Groen Training & Coaching: Leiderschapstraining op Sardinië

Na een aantal succesvolle Leiderschapstrainingen in Nederland, maken we nu de volgende stap. Leiderschapstrainingen op Sardinië 2018.

Waarom Sardinië?

Waarom niet? De keuze om deze training op Sardinië te doen is bewuste. Er is veel meer mogelijk dan je denkt en dat gaan we hier op Sardinië op een prachtige plek in de natuur en vlakbij zee, samen ervaren. De training staat geheel in het teken van het groeien naar je optimale droom werk en leven.

Over Christiaan Groen

“Mensen en hun ontwikkeling hebben mij altijd geboeid en zullen mij blijvend bezighouden”

Het is mijn doel om mensen en organisaties te laten laten ontwikkelen en te laten bloeien vanuit talent. Dit doe ik door mensen te inspireren en te begeleiden in het ontdekken, ontwikkelen en laten renderen van hun talenten. Ik doe dit als loopbaancoach en als trainer in leiderschapstrainingen.

Mensen begeleiden bij het ontdekken van hun talenten en het vinden of creëren van het werk waar ze van dromen is wat mij gelukkig maakt. De leiderschapstrainingen gaan de ongekende mogelijkheden die we hebben om te creëren wat we graag willen. De Leiderschapstrainingen op Sardinië zijn voor mij alweer een droom die realiteit wordt.

Groen training & advies

Birkstraat 95 - 14
3768 HD Soest

Tel: +31(0)6 81462007
info@groentraining.nl